Hlavná stránka Fotoalbum Kontakt 2% dane O škole Novinky Jedálny lístok Poskytovanie informácií Mapa Ochrana osobných údajov GDPR
Navigácia
  • Prezentácia historických bojov 2.svetovej vojny - vojnový klub Dukla
  • Deň detí v znamení pirátov
  • Športová olympiáda materských škôl

    Dňa 04.06.2019 sa konala v areáli ZŠ Partizánska športová olympiáda materských škôl. Mali sme česť sa tejto udalosti zúčastniť s predškolákmi našej materskej školy. Na deti čakali rôzne disciplíny, napríklad: hod kriketkou, klasický beh s vysokým štartom či dokonca bez cez prekážky, alebo jednou z disciplín bola aj jazda na kolobežke či skok do diaľky. Naše deti športovali s veľkou odvahou a radosťou. Za to ich, samozrejme, na konci čakali odmeny za snahu, účasť, resp. výhru.  Aj my sa môžeme pochváliť prinesenou medailou! Pretože sa na druhom mieste v disciplíne beh s vysokým štartom, umiestnila  s výborným časom predškoláčka Viktória Kašičková. Deti si z olympiády odniesli kopu zážitkov, radosti ale spoznali tam aj nových kamarátov.

    A na konci, po príchode do materskej školy, sa pani kuchárky tešili z prázdnych tanierov, ktoré im naši hladoši nechali. 

    Mgr. Alica Vlnková - Dubcová

  • Súťaž hliadok mladých záchranárov

    Dňa 30.5.2019 sa v priestoroch základnej školy Školská v Bánovciach nad Bebravou konala súťaž družstiev mladých záchranárov. Zúčastnili sa jej aj naši piataci v zložení: Timea Diková, Dominika Kasalová, Šimon Krupa, Adriana Mikušová a Viktória Mišáková. Žiaci si nadobudnuté vedomosti overili v rôznych simulovaných situáciach, ktorých môžu byť svedkami alebo účastníkmi v bežnom živote. Darilo sa im a našu školu veľmi pekne reprezentovali, za čo im ďakujeme.

    Mgr. Veronika Janechová

  • Už máme aj vlastnú ,,mašinu,, :)

    Firma Eterna z Bánoviec nad Bebravou sa našim žiakom venuje počas hodín techniky už druhý rok. Od piateho až po deviaty ročník si každý žiak vlastnoručne ušil niečo svoje pre radosť či pre úžitok a naučil sa pracovať s nožnicami aj ihlou. Ako poslední v tomto školskom roku šili ôsmaci obliečku na vankúš. A dámy z firmy Eterna, ktoré sa našim žiakom venujú, tentokrát priniesli žiakom okrem množstva rád a skúseností aj nový šijací stroj Singer, na ktorom si môžu ďalej zdokonaľovať svoje zručnosti. Za tento dar veľmi pekne ĎAKUJEME  a tešíme sa na ďalšie tvorivé stretnutia.

  • Šťastná škola

    Uponáhľanosť  a tlak dnešnej doby nás nútia všímať si udalosti, ktoré sa vymykajú z pokojného behu života. Začíname si zvykať na každodenné „servírovanie“  prevažne negatívnych udalostí, akoby len to malo byť súčasťou prirodzeného života. Preto sa často stáva, že prejavy slušnosti a pravých ľudských citov sa zväčša stávajú neatraktívnymi a nezáživnými.  Práve prejavy šťastia, lásky, priateľstva, radosti, optimizmu, empatie, odpúšťania robia naše dni lepšími, krajšími  a vytvárajú spokojnosť a pohodu, zároveň pozitívne ovplyvňujú naše mentálne zdravie.

    Naša škola počas školského roka 2018/2019 získala titul „Šťastná škola“ vďaka aplikovaniu preventívneho programu Hodina Šťastia. Realizujeme Program vyučovania šťastia, v rámci ktorého majú žiaci priestor na uvedomenie si dôležitosti prežívania šťastia, pozitívneho naladenia, naplnenie ich snov a túžob. Získavajú pocit spolupatričnosti, učia sa empatii, tešia sa z maličkostí. Usilujeme sa o to, aby zážitkové úlohy, hry a cvičenia vyučovacích hodín šťastia u detí postupne vyvolali optimizmus a pocit radosti zo života. A týmto sa naši žiaci stanú v dospelosti osobami schopnými prežívať šťastie.

    Mgr. Erika Škopek

  • Zmena v jedálnom lístku

    Vážení rodičia.

    Oznamujeme vám, že z technických dôvodov bude zajtra žiakom v školskej jedálni vydaná iba polievka a suchý obed (bageta). Ďakujeme za pochopenie.

  • Prírodovedno-technická exkurzia Brno
  • Deň matiek 2019
  • Míľa pre mamu Bánovce nad Bebravou

    Do galérie Míľa pre mamu Bánovce nad Bebravou boli pridané fotografie.

  • Dopravné ihrisko - I.stupeň

    Do galérie Dopravné ihrisko - I.stupeň boli pridané fotografie.

    Dopravné ihrisko I.stupeň

    Aj keď v piatok sme sa všetci zobudili do zamračeného, upršaného počasia, v škole nás čakali usmiate deti vyzbrojené na výlet. Čakalo nás dopravné ihrisko v Trnave a smer jaskyňa Driny. „Taký bol plán“. Dopravné ihrisko sme zvládli na jednotku, no počasie sa umúdriť nechcelo, tak sme navštívili vlastivedné múzeum v Hlohovci. Tu žiakov zaujala najmä prírodovedná expozícia. Stavovce z okolia Hlohovca sme spolu so žiakmi pozorovali so zatajeným dychom :)

  • Jar u mladých včelárov

    Do galérie Jar u mladých včelárov boli pridané fotografie.

    Mladí včelári

    Krásne počasie veľkonočných sviatkov využili aj žiaci zo včelárskeho krúžku. Postarali sa o blahobyt včelstiev. Skontrolovali plodiská, dali medníky, spravili protirojové opatrenia a na záver nechýbala ani opekačka.

  • Druháci na návšteve pošty

    Do galérie Druháci na návšteve pošty boli pridané fotografie.

    Píšeš, píšem, píšeme 

    To, že žiaci druhého ročníka sú už veľkí pisatelia, sa presvedčili aj ich blízki príbuzní. Písmenká už im nerobia problém a tak sme si spoločne predveľkonočnú náladu spestrili písaním listov. A že len písanie nestačí ... treba napísať aj adresu, kúpiť známku, nalepiť a s veľkým úsmevom odoslať.

  • Zápis detí do 1. ročníka

    Do galérie Zápis detí do 1. ročníka boli pridané fotografie.

  • Kinballový pondelok

    Milí členovia kinballového krúžku a priaznivci netradičných športov.

    Na veľkonočný pondelok sa zídeme v telocvični o 17:00h, vítaní sú aj rodičia a súrodenci :).

  • Vítanie jari
  • Výplata cestovného za mesiac marec

    Vážení rodičia.

    Oznamujeme vám, že výplata cestovného za mesiac marec 2019 bude prebiehať v utorok 16.04.2019  v čase 8:00 - 16:00h v kancelárii ekonómky školy. 

  • Karneval na korčuliach

    Mesto Bánovce nad Bebravou a Centrum voľného času pozýva všetky deti na Karneval na ľade, ktorý sa uskutoční v pondelok 15.4.2019 o 15.00 na zimnom štadióne v Bánovciach nad Bebravou. Súčasťou karnevalu budú rôzne súťaže, tombola, voľné korčuľovanie, teplý čaj. Vstup zdarma.

  • Zelený objektív - fotosúťaž

    Do galérie Zelený objektív - fotosúťaž boli pridané fotografie.

    Vidieť prírodu nielen očami, ale aj srdcom ... a pritom aj zachytiť tú jedinečnosť, sa pokúsili mnohí žiaci našej školy už viackrát. Aj tentokrát sme boli úspešní a naše fotografie sa zúčastnili užšieho výberu a prezentácie v súťaži organizovanej Lesníckym a drevárskym múzeom vo Zvolene. Šiestačky Nikolka Hudecová a Miška Matúšova a siedmačka Natalka Kašičková si tak  osobne užili atmosféru otvorenia vernisáže vo Zvolene.

  • Tvorivé dielne - pokračovanie

    Do galérie Tvorivé dielne - pokračovanie boli pridané fotografie.

    Keramika sa z pece vrátila k nám. Vyzdobili sme si ju podľa vlastnej fantázie a teraz nám bude spríjemňovať triedu alebo detskú izbu. Niekedy nabudúce si ešte skúsime vymodelovať aj úžitkové predmety...

strana: