Hlavná stránka Fotoalbum Kontakt 2% dane O škole Novinky Jedálny lístok Poskytovanie informácií Mapa Ochrana osobných údajov GDPR
Navigácia
  • Noc s Andersenom


    Dňa 22. marca sa žiaci štvrtej triedy našej školy zúčastnili akcie Noc s Andersenom. Išlo o 19. ročník medzinárodného podujatia na podporu čítania, témou bola tentokrát rozprávka Snehová kráľovná. Vrámci tejto akcie majú možnosť žiaci na celom Slovensku prežiť čarovnú noc plnú dobrodružstiev z čítania. Veľká vďaka patrí pani knihovníčke Alenke Krchovej a obecnej knižnici v Krásnej Vsi za vrelé prijatie v knižnici a zaujímavé aktivity spojené so zvyšovaním čitateľskej gramotnosti a záujmu o čítanie. Počas akcie sme si pripomenuli i Hodinu Zeme a prežili ju dobrodružne pri svetle bateriek. 

  • Svetový deň vody

    Už tradične si dňa 22. marca na našej škole pripomíname Svetový deň vody a nebolo tomu inak ani tento rok. Tentokrát sme zvolili osvedčenú formu rovesníckeho učenia, žiaci 3. a 4.ročníka si pripravili zábavné aktivity na tému Voda pre svojim mladších kamarátov, predškolákov a žiakov prvého a druhého ročníka. Deti mali možnosť pozorovať obyvateľov našich vôd - vodné bezstavovce i korytnačky, zahrali si vodné hry, pripomenuli dôležitosť pitného režimu ochutnávkou rôznych druhov minerálnych vôd a napokon sme sa vydali na prechádzku k rieke Bebrava. 

  • Aktualizácia údajov
    Dáta z programu aScAgenda boli aktualizované
  • Riaditeľské voľno pre žiakov 7. a 8.ročníka

    Vedenie ZŠ s MŠ v Slatine nad Bebravou oznamuje, že v súlade s § 150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje dňa 20.03.2024 (streda) riaditeľské voľno žiakom 7. a 8. ročníka z dôvodu organizačného zabezpečenia celoslovenského testovania T9 2024. 

    Ostatné ročníky sa učia podľa platného rozvrhu.

    Žiaci 9.ročníka sa zúčastnia celoslovenského testovania v čase od 7:30 do 12:15h.

  • Deň otvorených dverí pre rodičov a predškolákov
  • Celoslovenské testovanie žiakov 9.ročníka
  • Oceňovanie úspešných žiakov
  • Prezentačný deň stredných škôl v ZŠ s MŠ Motešice

    Podujatie je zrušené z dôvodu vysokej chorobnosti žiakov.

  • Vyučovanie počas chrípkových prázdnin

    Vážení rodičia, milí žiaci.

    Z dôvodu vysokej chorobnosti žiakov bude základná škola v dňoch 30.1. - 2.2. 2024 uzavretá. Počas chrípkových prázdnin bude zabezpečené dištančné vzdelávanie nasledovne:

    1.- 4.ročník: plnenie úloh podľa pokynov triednych učiteliek

    II.stupeň - online vzdelávanie podľa skráteného rozvrhu:

    5. ročník:

    utorok GEG, ANJ 1.skupina, ANJ 2.skupina, MAT

    streda MAT, DEJ

    štvrtok MAT, ANJ 1.skupina, ANJ 2.skupina, BIO, SJL

    piatok SJL, MAT

     

    6.ročník:

    utorok:BIO, MAT, SJL, ANJ

    streda: SJL, MAT

    štvrtok: SL, MAT, GEG

    piatok: MAT

     

    7.ročník:

    utorok: MAT, SJL, ANJ, GEG

    streda: MAT, BIO

    štvrtok: MAT, ANJ - 5.hodina 

    piatok: MAT, SJL

     

    8.ročník:

    utorok: SJL, BIO, ANJ

    streda: FYZ - 2.hodina, MAT, DEJ

    štvrtok: ANJ,SJL, GEG, MAT

    piatok: CHE - 2.hodina, MAT

     

    9.ročník:

    utorok: MAT, BIO, 

    streda: GEG, SJL, ANJ, MAT, FYZ

    štvrtok: SJL, MAT, KAJ - 4.hodina

    piatok: MAT, CHE, CHE

     

    V prípade potreby prihlasovacie údaje žiaka do edupage získate u triednych učiteľov.

  • Digitálna bezpečnosť

    Žiaci 1. - 4. ročníka sa zúčastnili aktivít zameraných na digitálnu bezpečnosť. Dozvedeli sa pravidlá správania sa na internete a vyrobili si plagát do triedy o tom ako sa bezpečne správať na internete. Týmito aktivitami ich sprevádzali žiaci 8. ročníka v rámci rovesníckoho učenia. 

  • Šaliansky Maťko

    Dňa 19.1. 2024 sa vybraní žiaci 2. až 6. ročníka zúčastnili školského kola 29. ročníka súťaže v prednese povesti Šaliansky Maťko. Svojim umeleckým prejavom nám pripomenuli krásu ukrytú v slovenských povestiach a na chvíľu nás preniesli do dôb, kedy po našom území vraj chodili víly, čarodejnice a obri. Ocenení žiaci v 1. kategórii: 1. miesto Alžbetka Krajčíková (3.ročník), 2. miesto Sophia Gőgele (2.ročník), 3.miesto Tamara Mišáková (3.ročník), v 2. kategórii 1.miesto Viktória Kašičková (5.ročník), 2.miesto Lukáš Krch (4.ročník), 3.miesto Viliam Lobotka (4.ročník), v 3.kategórii 2.miesto Vanesa Buchelová (6.ročník), 3.miesto Ľubomíra Ševčíková (6.ročník). Oceneným gratulujeme a ďakujeme za umelecký zážitok.

  • Aktualizácia údajov
    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • Oznam pre rodičov - Výplata žiackeho cestovného

    Vážení rodičia.

    Oznamujeme vám, že výplata žiackeho cestovného za mesiace september - december 2023 sa uskutoční v dňoch 10.1.2024 - 12.1.2024 (streda - piatok) v čase 9:00 - 17:00h v kancelárii ekonómky školy na 2.poschodí. 

  • Pokojné a požehnané vianočné sviatky a šťastné vykročenie do Nového roku vám praje kolektív ZŠ s MŠ Slatina nad Bebravou
  • Oznámenie o udelení riaditeľského voľna

    Vážení rodičia a žiaci.

    Vedenie ZŠ s MŠ v Slatine nad Bebravou vám oznamuje, že v súlade s § 150 ods. 5 Zákona č. 245/2008 o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov udeľuje dňa 22.12.2023 (piatok) riaditeľské voľno všetkým žiakom základnej školy z prevádzkových dôvodov.

    V prevádzke nebude ani materská škola a školský klub detí.  

    Riadne vyučovanie bude pokračovať po vianočných prázdninách v pondelok 08.01.2024.

    Ďakujeme za pochopenie.

  • Obchôdzka s Luciou 2023
  • Korčuliarsky kurz 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuliarsky kurz 2023.

  • Posun ranného žiackeho spoja

    Vážení rodičia a žiaci.

    Oznamujeme vám, že od pondelka 11.12.2023 bude ranný žiacky spoj posunutý o pár minút tak, aby žiaci prichádzali do školy o 7:21h a stíhali začiatok vyučovania. Prikladáme nový grafikon:

  • Mikuláš aj tento rok odmenil všetky dobré deti :)
  • Interaktívne vzdelávanie - Svet okolo nás - Tanzánia

    Dňa 28.11. sa žiaci 5., 6. a 7. ročníka zúčastnili videoprezentácie na tému Tanzánia - divoké srdce Afriky, v rámci výchovno-vzdelávacieho projektu Svet okolo nás. Oboznámili sa s históriou štátu a ostrova Zanzibar, jeho jedinečnou prírodnou scenériou, spoznali život Masajov a vypočuli si odpovede cestovateľov na zvedavé otázky nielen svojich spolužiakov...

strana: