Hlavná stránka Fotoalbum Kontakt 2% dane O škole Novinky Jedálny lístok Poskytovanie informácií Mapa Ochrana osobných údajov GDPR
Navigácia
  • Obchôdzka s Luciou 2023
  • Korčuliarsky kurz 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuliarsky kurz 2023.

  • Posun ranného žiackeho spoja

    Vážení rodičia a žiaci.

    Oznamujeme vám, že od pondelka 11.12.2023 bude ranný žiacky spoj posunutý o pár minút tak, aby žiaci prichádzali do školy o 7:21h a stíhali začiatok vyučovania. Prikladáme nový grafikon:

  • Mikuláš aj tento rok odmenil všetky dobré deti :)
  • Interaktívne vzdelávanie - Svet okolo nás - Tanzánia

    Dňa 28.11. sa žiaci 5., 6. a 7. ročníka zúčastnili videoprezentácie na tému Tanzánia - divoké srdce Afriky, v rámci výchovno-vzdelávacieho projektu Svet okolo nás. Oboznámili sa s históriou štátu a ostrova Zanzibar, jeho jedinečnou prírodnou scenériou, spoznali život Masajov a vypočuli si odpovede cestovateľov na zvedavé otázky nielen svojich spolužiakov...

  • Pozvánka na školský ples
  • Aj Ty v IT - Elecrow Workshop

    Dnes sa žiačky 8. a 9. ročníka zúčastnili workshopu pod vedením lektora Samuela z organizácie Aj Ty v IT. Naučili sa  zapájať elektrické obvody pomocou nepájivého kontaktného poľa zo sady Elecrow Basic Kit. Verím, že sa s novými znalosťami čoskoro podelia aj ostatnými spolužiakmi. 

  • Okresné finále v stolnom tenise

    Dňa 8.11.2023 sa v Bánovciach nad Bebravou konalo okresné finále v stolnom tenise. Naše dievčatá Viktória Kašičková, Alica Suchá, Nicole Kasalová a Barbora Rýdziová po postupe zo základného kola, sa nestratili ani vo finále. Po veľmi vyrovnaných zápasoch vybojovali pre našu školu krásne druhé miesto.

  • Naši šachisti na OK v zrýchlenom šachu

    Naši štvrtáci sa dňa 7.11.2023 zúčastnili školských majstrovstiev okresov Bánovce nad Bebravou a Partizánske žiakov a žiačok v zrýchlenom šachu. Vyskúšali si švajčiarsky hrací systém na 7 kôl s hracím tempom 2x12 minút. Mali možnosť otestovať si svoju hernú taktiku a zažiť prostredie šachového turnaja. Počínali si veľmi dobre a odniesli si cenné skúsenosti. Žiak Viliam Lobotka získal tretie miesto v kategórii žiaci Bánovského okresu.

  • Skrátené vyučovanie

    Vážení rodičia.

    Oznamujeme vám, že v piatok 10.11.2023 bude z prevádzkových dôvodov vyučovanie skrátené, všetci žiaci budú končiť o 11:50h. Popoludní nebude v prevádzke materská škola ani školský klub detí.

    Ďakujeme za pochopenie.

  • Návšteva SED Prameň

    Mesiac október je venovaný našim seniorom. Na prejav úcty nestačí len jeden mesiac, úctu treba prejavovať po celý rok. Naši prváci si pripravili krátky program, s ktorým sa rozhodli potešiť seniorov v dennom stacionári Prameň. Krátke básničky, pesnička a milý tanček vyčarili úsmev na tvári každému z nich. 

  • Pozvánka na online podujatie

    Ústredie práce sociálnych vecí a rodiny

    Oddelenie podpory ochrany detí pred násilím /Sekcia rodiny

    Dovoľujeme si Vás pozvať na online podujatie Vedomé a rešpektujúce rodičovstvo. Sprevádzanie detí svetom internetu“, ktoré sa bude konať 26.10.2023; 17:30 – 19:00.

    O večernej škole informujeme aj prostredníctvom Facebook podujatia: https://fb.me/e/1AXn6QC0a 

    Link na podujatie (Zoom): https://us06web.zoom.us/j/87622741752

     

    Lektorom bude Mgr. Michal Božík, psychológ z VÚDPaP-u.

     

    Autor sa pozrie na najvýraznejšie riziká používania digitálnych technológií (DT). Zameria sa najmä na problematiku závislosti na DT. Vedomé rodičovstvo je postavené na porozumení štyrom kľúčovým premenným, ktoré určujú, či bude používanie DT problematické, alebo nie. Týmito premennými sú: čas strávený pred obrazovkou; obsah, ktorý deti prostredníctvom obrazoviek "konzumujú"; kontext, v ktorom sa táto interakcia odohráva; a individualita daného dieťaťa. V druhej časti sa preto zameriame na aktuálne poznatky z oblasti mediácie a regulácie používania DT deťmi, na mediálne stratégie rodičov a na to, ako čo najefektívnejšie nastavovať pravidlá používania DT. Doplnené budú postrehmi z praxe v oblasti primárnej prevencie.

     

  • Deň jablka

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň jablka.

    Dňa 16.10.2023 sme si opäť pripomenuli dôležitosť zdravej výživy vrámci Svetového dňa jablka. Ďakujeme za všetky chutné jablkové koláčiky, ktoré deti doniesli a vzájomne ochutnali.

  • Exkurzia do Banskej Štiavnice a Banskej Bystrice

    Dňa 11.10. 2023 sa žiaci druhého stupňa zúčastnili exkurzie. Žiaci 5.A navštívili múzeum máp. Žiaci 6. a 8 ročníka zavítali do Banského múzea a štôlne Barotolomej. Žiaci 7.A a 9.A navštívili Múzeum SNP v Banskej Bystrici, aby si pripomenuli jednu z najväčších udalostí Slovenska, ktorá zmenila chod dejín.

    Na záver sme si spoločne sme si prešli historické centrum Banskej Bystrice.

  • Zmena - Oznam o plánovanom meškaní ranného spoja

    Vážení rodičia.

    Na základe informácií od SAD Prievidza vám oznamujeme, že plánované meškanie ranného žiackeho spoja s odchodom o 7:10h z Timoradze sa z technických príčin ruší, spoj bude v dňoch 12.- 13.10.2023 (štvrtok a piatok) premávať tak, ako obvykle 

     

  • Tekvicové strašidielka 2023
  • Oznam - Dni ovocia a medu - súťaž o najkrajšie strašidielko

    Oznamujeme rodičom, že vyhodnotenie súťaže o najkrajšie strašidielko v Trebichave sa uskutoční o 13:00. Tí, ktorí majú záujem si svoje strašidielko zobrať späť, majú túto možnosť po vyhodnotení. 

  • Okresné kolo cezpoľného behu

    Dňa 5.10.2023 sa v mestskom parku v Bánovciach nad Bebravou konalo okresné kolo v cezpoľnom
    behu. Naši žiaci: Viktória Kašičková, Ľubomíra Ševčíková, Nicole Kasalová, Daniela Parvanovová, Ema
    Mišáková, Natália Filinová, Ivan Čerňanský, Šimon Adamec, Tobias Horňáček, Richard Matúš našu
    školu úspešne reprezentovali. V kategórii staršie žiačky (Daniela Parvanovová, Natália Filinová, Ema
    Mišáková) získali krásne tretie miesto. Všetkým reprezentantom veľmi pekne ďakujeme a víťazom
    srdečne blahoželáme.

  • Plenárne ZRŠ a triedne rodičovské schôdzky

    Vážení rodičia.

    Oznamujeme vám, že plenárne Združenie rodičov školy sa uskutoční v stredu 25.10.2023 o 15:00h na 1.poschodí budovy ZŠ. Po ňom budú nasledovať triedne rodičovské schôdzky.

    Tešíme sa na spoločné stretnutie. 

     

     

  • Súťaž o najkrajšie tekvicové strašidlo

    Vyhlasujeme súťaž o najkrajšie tekvicové strašidlo. Zapojiť sa môžu všetci žiaci. Svoje výtvory môžete nosiť od 4.10. do 6.10.2023.

strana: